ONA NIJE BILA NA SPISKU UBICE, A UBIJENA JE: Anastasija Ražnatović apeluje: Nemoj da je pamtimo samo po inicijalima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 18:25

ONA NIJE BILA NA SPISKU UBICE, A UBIJENA JE: Anastasija Ražnatović apeluje: "Nemoj da je pamtimo samo po inicijalima!"

"Pamtimo njeno ime i prezime."

Kosta Kecmanović (13), učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubio je u sredu osmoro dece i radnika obezbeđenja te škole, a povredio još šest đaka i nastavnicu.

Među nastradalim mališanima bila je i Ema Kobiljski (14), ćerka nekadašnjeg odbojkaša, a sada trenera Dragana Kobiljskog.

Ovim povodom oglasila se i pevačica Anastasija Ražnatović, koja je apelovala da ime ove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojčice heroine, ne treba da pamtimo samo po inicijalima, dok je ubica nazivan po imenu i prezimenu, jer je ona svojim postupkom prilaženja ubici, spasila mnoge živote njenih vršnjaka, te da ovaj herojski potez ne treba da  zaboravimo:

- Dragi ljudi, molim vas da devojčica E.K nastradala u OŠ "Vladislav Ribnikar" ne ostane u sećanju samo po inicijalima, a ubica punim imenom i prezimenom. Pamtimo njeno ime i prezime. Sećajmo se kao devojčice heroja- koja je hrabro stala ispred ubice, pokušala da ga urazumi i na taj način spasila živote. Nije bila na spisku. Ema Kobiljski - napisala je Anastasija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.