RADNIK OBEZBEĐENJA ŠKOLE NA VRAČARU ODMAH SVE PRIMETIO! Evo kako je krenuo krvavi pir - Dragan pokušao da zaustavi napadača ?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 12:01

RADNIK OBEZBEĐENJA ŠKOLE NA VRAČARU ODMAH SVE PRIMETIO! Evo kako je krenuo krvavi pir - Dragan pokušao da zaustavi napadača ?

Učenik Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je u sredu osmoro đaka te škole i čuvara, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

Kako smo već pisali, školski čuvar Dragan Vlahović prvi je ubijen na ulazu u školu. Njegovo ime nije bilo na dečakovom (13) spisku za odstrel, a veruje se da ga je ubio kako bi sprečio mogućnost da ga on osujeti u zloj nameri.

Naime, izvor je rekao da je čika Dragan, kako su ga zvali učenici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetio nešto čudno kod dečaka kobnog jutra kada je ušao u dvorište škole i da ga je zbog toga zaustavio čim je dečak ušao u školu.

Kako tvrdi izvor medija, dečak najverovatnije ne bi potegnuo pištolj na njega da mu čuvar nije prišao.

- On se navodno uznemirio kada je ulazio u školu i komešao se, a ranac je nosio napred, a ne na leđima. I onda ga je čuvar zaustavio kako bi ga pitao šta mu je, jer je on voleo sve učenike, da popriča sa njima i pita ih ako primeti da ih nešto tišti. Tako je bilo i ovog puta - rekao je izvor i dodao da je Dragan i osumnjičenog dečaka izuzetno voleo i da su bili u odličnim odnosima.

- I sam dečak je to potvrdio nakon zločina. Njih dvojica su i privatno razmenjivali poruke - podsetio je izvor medija.

Izvor dalje navodi, da je dečak, čim ga je Dragan zaustavio, izvadio pištolj i pucao u čuvara, najverovatnije jer mu je smetao na putu ka krvavom piru.

Podsetimo, učenik osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPSADNO STANJE PRED KLINIKOM U KOJOJ SE NALAZI KOSTA: Upućene jezive pretnje, odmah pojačane mere obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Klinika je morala da pojača obezbeđenje na ulazu, zbog učestalih pretnji koje dobija, jer u njoj boravi K.K. koji je počinio masakr na Vračaru...Klinika u kojoj se nalazi Kosta dobija jezive pretnje smrću jer se u ovoj ustanovi nalazi dečak (13) koji je u sredu iz očevog pištolja ubio je osmoro...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.