OPSADNO STANJE PRED KLINIKOM U KOJOJ SE NALAZI KOSTA: Upućene jezive pretnje, odmah pojačane mere obezbeđenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 16:36

OPSADNO STANJE PRED KLINIKOM U KOJOJ SE NALAZI KOSTA: Upućene jezive pretnje, odmah pojačane mere obezbeđenja

Klinika je morala da pojača obezbeđenje na ulazu, zbog učestalih pretnji koje dobija, jer u njoj boravi K.K. koji je počinio masakr na Vračaru.

Klinika u kojoj se nalazi Kosta dobija jezive pretnje smrću jer se u ovoj ustanovi nalazi dečak (13) koji je u sredu iz očevog pištolja ubio je osmoro dece iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu istorije.

Zbog učestalih pretnji koje dobija ova ustanova pojačano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je obezbeđenje ispred klinike.

Budući da Kosta nije napunio 14 godina, on nije krivično odgovoran i sada se nalazi na posebnom dečjem odeljenju.

Podsetimo, kako je utvrđeno, dečak je planirao masovno ubistvo mesec dana, a ono što je pregledom njegovog telefona utvrđeno ledi krv u žilama - svesno je počinio ubistvo svojih vršnjaka i čuvara škole jer je neposredno pred zločin na internetu pretraživao Krivični zakonik Srbije kako bi istražio da li deca mogu krivično da odgovaraju.

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRESKOČILA SAM MRTVOG DEČAKA" Ispovest iz UČIONICE SMRTI potresla Srbiju: Kosta je uleteo sa dva pištolja, a onda je usledio horor

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Jedna od devojčica iz odeljenja Koste Kecmanovića (13), koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro đaka i domara, a nekoliko njih ranio, detaljno je ispričala kako je izgledalo kada je upao na čas istorije sa pištoljima i počeo da puca po drugarima..Kako je napisala na društvenoj mreži Instagram,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.