ON JE NJEN TIP MUŠKARCA! Dejan otkrio šta su sve KRIŠOM radili Aleksandra i Zvezdan - Video svojim OČIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 21:33

ON JE NJEN TIP MUŠKARCA! Dejan otkrio šta su sve KRIŠOM radili Aleksandra i Zvezdan - Video svojim OČIMA

Van sebe potpuno

Nakon mnogobrojnih spekulacija o raskidu Dejana Dragojevića sa Aleksandrom Nikolić, pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga" se oglasio na svom kanalu i potvrdio da je stavio tačknu na njihov odnos.

On je otkrio da je jedan od glavnih razloga njihovog prekida i to što je ona namerno sedela sa Zvezdanom Slavnićem iako su joj saopštili da mu to smeta.

- Aleksandri je četiri puta preneta informacija da sam loše, da nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psihički dobro, da sam završio na tabletama zbog svega što radi i da se distancira od muškaraca. Bebica joj je isto preneo da mi je teško i ja sad pratim sa strane i vidm koliko ne veruje Bebici, a zna šta sam sve radio za nju i ona i dalje ima komunikaciju sa muškarcuma. Sedi sa Zvezdanom, jede iz njegovig tanjira, nudi ga kafom, on joj daje pare, on joj čuva pare. Sedi u gaćama kod nje. Šta zauzeta devojka priča u šiframa, šta zauzeta devojka ima da priča u šiframa, o kome, o Cveti. Zašto se krije. Okej, napravila si grešku sa Bilalom, a opet praviš - rekao je vidno iznerviran Dejan i dodao:

- Zvezdan je njen tip momka, gledaju se u oči i smeju se, šta ona ima njemu da se smeje - rekao je Dejan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijaliitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.