OGLASIO SE OSMAN KARIĆ NAKON STEFANOVOG JAVNOG IZVINJENJA! Za ovakav postupak imao ŠOKANTAN KOMENTAR

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2023, 21:10

OGLASIO SE OSMAN KARIĆ NAKON STEFANOVOG JAVNOG IZVINJENJA! Za ovakav postupak imao ŠOKANTAN KOMENTAR

Jasno poručio ovo!

Bivši zadrugar Stefan Karić gostovao je na televiziji Pink u emisiji "Premijera".

On je tom prilikom uputio javno izvinjenje Nataši Šaviji, a onda progovorio i o novoj devojci.

- Svaki roditelj je na strani svog deteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno dam mi je zamerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije mi se nikad tako nešto nije desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom posle toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo - rekao je on.

Odmah nakon izvinjavanja Nataši, oglasio se i njegov otac Osman, koji je prokomentarisao Stefanovu izjavu i objašnjenje incidenta koji se dogodio.

- Izvinjenje Nataši i naravno da Stefan stoji iza svojih postupaka - napisao je Osman, a njegovo promenjeno mišljenje naišloi je na šok, ali i na odobrenje javnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.