OGLASIO SE I KARIĆ - nakon što je čuo da policija traga za njim, javio se: Totalno sam pogubljen

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 13:04

OGLASIO SE I KARIĆ - nakon što je čuo da policija traga za njim, javio se: "Totalno sam pogubljen"

Nikako ne opravdava nasilje.

Izvor blizak istrazi, pokrenutoj zbog toga što se u UC Vojvodina sa povredama nanešenim tokom brutalnog prebijanja javila starleta Nataša Šavija, potvrdio je za domaće medije da je za to krivično delo osumnjičen bivši zadrugar Stefan Karić, koji i dalje novianrima ne odgovara na pozive i poruke.

S obzirom na to da policija trenutno traga za Stefanom, ekipa portala Pink.rs stupila je ponovo u kontakt sa Osmanom Karićem, koji je kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo ga obavestili o ovim navodima, ostao šokiran.

Ja sam totalno pogubljen, ne znam šta se dešava, još uvek ne mogu da ga dobijem na telefon, nisam ga ni čuo ni video. Sve vreme pokušavam da dođem do njega, ali bezuspešno. Ako je to zaista tako, krivo mi je zbog te devojke i povreda, nadam se da će se brzo oporaviti. Ne znam detalje zbog čega je došlo do toga, naravno da nemam opravdanje ako je to urađeno, ali ne znam detaljno o čemu je reč - rekao je Osman za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POLICIJA TRAGA ZA STEFANOM KARIĆEM "Blic" saznaje, bivši zadrugar biće uhapšen čim bude pronađen

Izvor: Blic, 02.Maj.2023, 10:32

Kako saznaje "Blic", policija i dalje traga za Stefanom Karićem i biće uhapšen čim bude pronađen, iako je njegov advokat za medije izjavio da će 3. maja zajedno sa Karićem doći u policijsku stanicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.