OGLASIO SE HUSO NAKON DEJANOVOG PRELASKA U ISLAM - Otkrio da li podržava bivšeg zeta i Dalilinu ulogu u svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 17:37

OGLASIO SE HUSO NAKON DEJANOVOG PRELASKA U ISLAM - Otkrio da li podržava bivšeg zeta i Dalilinu ulogu u svemu

Nakon Emine, svoje mišljenje o svemu konačno je kazao i Dalilin otac...

Svi mediji već danima bruje o vesti da je pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević promenio veru i prešao u Islam.

Podsetimo, Dejan je otputovao u Meku, kako bi posetio džamiju za vreme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

Nakon što je majka Dalile Dragojević, Emina podržala njegovo priznanje o promeni vere, sada se oglasio i Dalilin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac Huso Mujić, koji je takođe pozdravio Dejanov potez.

- Nemam ja pojma, ništa nisam pratio. Otišao je dečko na odmor... Šta fali... Ne znam šta da komentarišem, to je njegova odluka, on je to prihvatio i uzeo, nemam ja sa tim ništa - rekao je Huso.

Na pitanje, da li je Dejan ikada razgovarao sa njim o promeni vere i da li je Dalila uticala na ovo, Huso kaže da ta tema nikada nije bila predmet njihovih razgovora.

- Drago mi je da je otišao tamo. Ja sam uvek bio izvan te teme, i zato nikada o svemu tome nismo pričali - rekao je Huso za "Pink.rs".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.