OGLASILA SE SANJA! Nakon Matorinog IZBACIVANJA, Stankovićeva BESNA KAO RIS! Poručila je samo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 14:50

OGLASILA SE SANJA! Nakon Matorinog IZBACIVANJA, Stankovićeva BESNA KAO RIS! Poručila je samo OVO!

I dalje joj nije oprostila?!

Veza, ali i raskid Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore koji su se desili u "Zadruzi" privukli su veliku pažnju javnosti. Matora je u nedelju uveče napustila "Zadrugu", a dok je u studiju razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, on je pokušao da pozove Sanju na telefon, ali se ona nije javljala.

Na kraju je ipak poslala poruku, koja je Matoru razbesnela, a koju je voditelj pročitao uživo u programu.

- Znam da si >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo želeo da učiniš dobro delo, ali nema potrebe za tim. Sve što imam da joj kažem, reći ću joj u četiri oka. I da, da joj skratim muke – nemam dečka, niti je bilo koja treća osoba kriva za naš raskid, već samo ona. Ponovljena greška nije greška, već izbor - poslala je Sanja voditelju.

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Jun 12, 2020 at 1:18am PDT

Kako je prošlo dva dana od Jovaninog izlaska iz Zadruge, novinarska ekipa je pozvala Sanju kako bi saznali da li su se videle. Ona je, na pitanje da li se čula ili videla sa Jovanom, kratko odgovorila.

- Ne želim da se oglašavam što se te teme tiče - rekla nam je Sanja.

Odmah su krenule spekulacije na društvenim mrežama da je Sanja još uvek besna na Matoru zbog njenog prisnog odnosa sa Lunom Đogani.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.