OGLASILA SE BILJANA I URNISALA JE: Ana spavala sa Davidovim OČUHOM?! Nije to razlog što je ne volim

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILA SE BILJANA I URNISALA JE: Ana spavala sa Davidovim OČUHOM?! "Nije to razlog što je ne volim"

Novi skandal!

Kako starleta Tijana Ajfon tvrdi, Ana Korać je imala seksualne odnose sa Predragom Opačićem Mungosom, očuhom njenog dečka Davida Dragojevića!

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

- Anu Korać je Mungos j*bao za lovu pre nekoliko godina, dok još nije bila preskupa. To svi znaju, i to je javna tajna. Čak i Biljana zna za to i zbog toga je toliko i ne voli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - tvrdi Tijana Ajfon za "Rijaliti".

Ona dodaje da su se Koraćeva i Mungos navodno videli samo jednom, ali da se taj seks naširoko prepričavao po vojvođanskoj prestonici. Kako piše "Rijaliti" Ana Korać i Mungos su se upoznali preko zajedničkog prijatelja na jednom salašu u okolini Novog Sada.

A post shared by Tijana Maksimovic Tadic (@ticamaksimovic) on Mar 3, 2019 at 10:23am PST

- Mungos je sa prijateljima bio na salašu, i jedan od njih je rekao kako je pozvao neke devojke da dođu na druženje za pare. Čim se pojavila Ana, Mungos je rekao: "Ova je moja". Celo veče su proveli zajedno, da bi je Predrag nakon toga odveo u sobu. U sobi im se pridružila još jedna Anina drugarica, pa su tako sve troje dočekali jutro u istom krevetu - otkriva dobro obavešteni izvor za "Rijaliti".

Kako dalje navodi izvor, Mungos je bio oduševljen Aninim seksualnim umećem, toliko da je svima pričao kako je uživao sa njom. Ta priča o navodnom orgijanju sa zadrugarkom i njenom drugaricom došla je i do Biljane, koja je bila šokirana saznanjem da je njen partner navodno platio seks, zbog čega je, kako navodi "Rijaliti", poludela i napala ga. Kako dalje prenosi ovaj list, Mungos Biljani nikada nije priznao da je bio sa Anom.

A post shared by 🔥Ana Korać🔥Official 🌟 (@ana_korac) on Oct 15, 2018 at 5:02am PDT

Mungos se nije oglašavao ovim povodom, ali je zato Biljana imala vrlo šokantan komentar na celu priču, koji se čak može shvatiti i kao delimična potvrda ovih navoda:

- To nije razlog zbog kojeg ne volim Anu, neću da pričam o tim stvarima - rekla je Biljana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.