ODVEZALA JEZIK! Zorica Marković OSULA PALJBU po zadrugarima, a evo ko joj se najviše dopada

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2020, 19:48

ODVEZALA JEZIK! Zorica Marković OSULA PALJBU po zadrugarima, a evo ko joj se najviše dopada

Nije bilrala reči...

Zoricom Marković, koja godinama učestvuje po rijalitijima, prokomentarisala je dešavanja u "Zadruzi 4" i odmah otkrila ko joj se najviše dopada.

A post shared by Zorica Marković Official (@zoricamarkovic_official)

A post shared by Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

- Sviđa mi se kako funkcioniše Kristijan, za razliku od "Farme", mnogo bolje. Čovek drži pažnju sve vreme, da li se nekom sviđaju njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teme ili ne, nema veze. Aktivan je jako, ja volim ljude koji su aktivni u rijalitiju - rekla je Zorica.

A post shared by Filip Car (@filiip_car)

- Dobro folira Car. Mislim da se baš dobro igra, ide mu od ruke, samo nikako da ga provale. Vozaju se on i Mina, međusobno. Misle da ne znaju jedno drugo, ali vozaju se - rekla je Zorica.

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

- Sandra Rešić mi se sviđa pod jedan, od novih sviđa mi se mala Zvezdana, volim te koje ne ćute. Rialda mi je bila dobra, ali u vezi sa Kenanom je skroz utihnula - zaključila je Zorica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.