ODUŠEVIO FANOVE! Nezapamćeni SPEKTAKL Darka Lazića nakon pandemije, doveo atmosferu do usijanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 17:21

ODUŠEVIO FANOVE! Nezapamćeni SPEKTAKL Darka Lazića nakon pandemije, doveo atmosferu do usijanja

Pevali su svi u glas!

Darko Lazić je prošle nedelje imao svoj prvi nastup u jednoj popularnoj diskoteci u Sremskoj Mitrovici. Nakon pandemije koronavirusa, Lazić se uželeo publike, ali i muzike jer kako je više puta isticao da bez pevanja ne može.

Kao i do sada, za njenog nastup se tražila karta više, a pevač nije skidao osmeh sa lica tokom cele večeri. Lazić je nizao svoje, ali i hitove drugih kolega do ranih jutarnjih časova, a publika je pevala uglas svaku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu pesmu.

😂😂😂😂😂

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Feb 22, 2018 at 5:50pm PST

Najveće ovacije izazvala je pesma "Majko" koju je pevač snimio nakon teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u oktobru 2018. godine.

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on May 25, 2018 at 9:04am PDT

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.