OD OVIH KADROVA ZASTAJE DAH: Jovana Jeremić zemešala kukovima u crnom miniću i zapalila studio! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 09:05

OD OVIH KADROVA ZASTAJE DAH: Jovana Jeremić zemešala kukovima u crnom miniću i zapalila studio! (VIDEO)

Ovim potezom oduševila mnoge!

Jasno je da voditeljka Jovana Jeremić nema nameru da se zaustavi kada su provokacije u pitanju, ali i njeni video klipovi na kojima uvek pokaže nešto novo.

Kada publika pomisli da je prevazišla sve granice, ona ponovo iznenadi, te je svoje pratioce na Instagramu počastila, sada već tradicionalno, video snimkom na kome igra do besvesti.

Ovoga jutra, Jovana je zaplesala u crnoj mini haljini, sa sve kamerom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snima sa poda, te su joj noge u prvom planu.

Jeremićeva je mešala kukovima, a u jednom momentu je čučnula i malo je falilo da sevne najintimniji deo tela, ali Jovana očigledno zna štas radi i kako se flertuje sa kamerom, te do ovoga peha nije došlo.

Podsetimo, voditeljka je nedavno otkrila da redovno posećuje teretanu i da je zadovoljna svojim izgledom, koji je kako kaže, dovela do savršenstva.

Detaljnije pogledajte u videu.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.