OČEKUJTE S*KS PRED KAMERAMA, NEĆU DA BUDEM FIKUS KAO POJEDINI ZADRUGARI: Drug Maje Marinković šokirao izjavom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 12:12

"OČEKUJTE S*KS PRED KAMERAMA, NEĆU DA BUDEM FIKUS KAO POJEDINI ZADRUGARI": Drug Maje Marinković šokirao izjavom

Sezona koja obećava!

Pripreme za rijaliti program "Zadruga 7" uveliko traju, sada već nema sumnje da će ovo biti jedna od najgledanijih sezona.

Sistematski pregledi su uveliko krenuli, a mi smo bili na licu mesta da ispratimo situaciju.

Među potencijalnim takmičarima našao se i Boža Džons. Pitali smo ga po čemu će se njegovo učešće u "Zadruzi 7 Elita" razlikovati u odnosu na prethodno.

- Imaću svoj stav, iznosiću svoje mišljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pošteno ću zaraditi svoj honorar. Neću da budem fikus kao pojedini zadrugari. Misli da ću se istaći u "Zadruzi 7" i da ću biti prepoznatljiv po kvalitetima koje posedujem, a nisam uspeo da ih pokažem u prethodnoj sezoni. Bio sam stegnut, imao sam poštovanja prema svima, zaljubio sam se! Iskoristila me, upao sam u depresiju i povukao sam se kada je trebalo da dam gas.

Na pitanje da li se pribojava da li će svoj ugled uništiti kao pojedini zadrugari, Boža nam odgovara:

- Mislim da ću sada uspeti da izgradim pravog Božu Džonsa, narod me je voleo i podržavao iako je nekad bilo i negativnih komentara.

A da li možemo da očekujemo vezu s nekom od zauzetih učesnica, dobili smo zagonetni odgovor:

- Imao sam i udate i neudate, i one starije od mene po 20 godina. Važim sa nekog ko voli milfare, a možete a očekujete s*ks pred kamerama! - šokirao je Džons, pa zaključio:

-Ulazim spreman i s iskustvom, želim da izgradim svoju popularnost.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.