DOČEKALI SMO I TO: Evo kada počinje Zadruga 7 - Ellita - brže nego što ste očekivali, a pripremili su nam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 08:39

DOČEKALI SMO I TO: Evo kada počinje "Zadruga 7 - Ellita" - brže nego što ste očekivali, a pripremili su nam...

Uzbuđenje raste!

Sada je već izvesno da nam je početak "Zadruge 7 - Elita" sve bliži. Svakodnevno se ljubitelji ovog rijaliti formata pitaju kada će početi i napokon saznati koja će sve to imena biti deo spektakularnog projekta. Sada smo na korak od početka, jer za nekoliko dana počinje dugoočekivana "Zadruga", a produkcija je i ovog puta prevazišla samu sebe, mada se ništa manje i ne očekuje.

Poznate pevačice, bivše robijašice, starlete i dokazane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti zvezde i veterani, samo su deo priče koju ćemo slušati, čitati ali i gledati narednih desetak meseci.

Prema informacijama koje su mediji nezvanično dobili, od navodnog izvora koji je dobro upućen u spisak imena onih koji će narod zabavljati tokom pomenutog perioda i koji će se na sve načine boriti da osvoje 100.000 evra, na imanju će se naći do sada najzvučnija imena.

Bivši političar Aleksandar Požgaj, rijaliti-zvezda Dalila Dragojević, starleta i bivša robijašica Teodora Radojičić, starlata Maja Marinković, pevačica Zorica Marković, Ana Ćurčić najverovatnije s Acom Bulićem, Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić, Bora Santana, diplomirani ekonomista i politički analitičar Slobodan Josipović, bivši zadrugari Stefan Mihić, Anja Todorović, bivša učesnica rijalitija Snežana Jovičić, Marko Osmakčić, Lepi Mića, pevačica Ivana Elektra i mnogi drugi, koje produkcija drži u strogoj tajnosti.

A najzanimljivija informacija, jeste da se početak planira za naredni vikend. Ukoliko zaista bude tako, ne preostaje nam ništa drugo, nego da se prepustimo i uživamo u novim zavrzlamama i dogodovštinama zadrugara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.