Novi režimi ishrane koji će biti hit naredne godine. 4 dijete koje garantuju fit figuru

Izvor: Svet, 21.Dec.2016, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi režimi ishrane koji će biti hit naredne godine. 4 dijete koje garantuju fit figuru

Bijonse obožava “22 Days Vegan Challenge”, dok Karolina Kurkova i Krisi Tajgen radije biraju Sakurin program pod nazivom “Best Body”. Svaki od njih je zaista fantastičan, a na vama je da odaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama.
Guliver/Getty Images Kada je reč o odbacivanju loših navika i prihvatanju zdravih, ništa ne može da vas inspiriše više od dobrog izazova.
Bilo da želite da povećate unos hranljivih namirnica, ili smanjite nezdrave šećere, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ova četiri programa će vam zasigurno pomoći u tome. Pored toga, naučiće vas da na najbolji način kombinujete namirnice, tako da će vaši kilogrami polako početi da se tope.
Whole 30
Uz eliminisanje prerađene hrane i mleka, Whole30 ishrana se zasniva na mesu, morskim plodovima, povrću i voću. Pored celovitih, neprerađenih namirnica, ishrana prema ovom programu zabranjuje konzumaciju veštačkih sastojaka, dodatih šećera i konzervansa. I dok će vam nedostajati čaša vina ili kap mleka u jutarnjoj kafi, zagovornici ove dijete tvrde da Whole30 program resetuje celo telo, a rezultate možete osetiti nakon 30 dana.
Pročitajte i… Najbolja pića za mršavljenje, vreme je da višak kilograma ostavite u staroj godini

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.