Nina Lečić zajedno sa publikom izgubila kontrolu pred kamerama: “Ovo je najpotresnija priča koju sam čula”

Izvor: Poznati.info, 05.Feb.2013, 05:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Lečić zajedno sa publikom izgubila kontrolu pred kamerama: “Ovo je najpotresnija priča koju sam čula”

Čovek koji je konačno dobio svojih pet minuta da saopšti kakva ga muka tišti uspeo je da “slomi” i voditeljku ali i publiku.

Kada je odlučio da se rastane od žene, čovek se suočio sa bolnom činjenicom – svog voljenog sina jedinca morao je da ostavi kod majke. Kako on priča, zakon i socijalna služba su na strani njegove žene iako je on na sve načine pokušavao da dokaže da bi detetu mnogo bolje bilo kod njega. Navodno, malog dečaka koji nema ni 10 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << majka i baba tuku što su videle i komšije. Pošto su mu svi okrenuli leđa, obratio se emisiji “Trenutak istine”.

Korak po korak odgovarao je na pitanja a njegova majka i sestra koje je takođe doveo sa sobom utrkivale su se koja će da dobaci još neki detalj i otkrije kakva je nepravda učinjena nad njima.

- Kad je došla policija i ljudi iz socijalne službe, dete je pred svima vikalo “hoću kod mog tate”, ali niko ništa nije preduzeo, pričala je neutešna baka.

Međutim momenat koji je slomio i voditeljku i publiku bio je ovaj:

- Kad je sin bio kod mene i dok je igrao igrice u jednom trenutku mi kaže “tata volim te”! Ja ga pitam “koliko” a on kaže “do neba”.

Nina Lečić sklonila je lice u stranu, dok su žene u publici jedva stizale da obrišu suze s lica. Ni njegova sestra nije izdržala a da ne pokaže emocije pred kamerama. Na žalost, kada je dobio pitanje “da li biste počinili zločin kako bi vratili sina?” on je rekao “da” što na žalost nije bilo tačno.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.