Nikad viđene fotke Ksenije Pajčin otkrile BOLNU ISTINU: Nakon Zvezdana ONA posvedočila 14 godina čuvanu TAJNU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 02:33

Nikad viđene fotke Ksenije Pajčin otkrile BOLNU ISTINU: Nakon Zvezdana ONA posvedočila 14 godina čuvanu TAJNU

Velika ispovest bliske prijateljice kida dušu.

Bivši zadrugar, a nekada velika gradska faca, Zvezdan Slavnić, nakon  skandaloznog ponašanja koje je ostavio kao glavni utisak rijalitija nije želeo oglašava za medije, ali je nakon toga odlučio da razreši mnoge misterije. O ljubavnoj vezi koju je imao sa pevačicom Ksenijom Pajčin, koja je tragično nastradala nedavno je progovorio i otkrio nežne emocije koje je gajio prema ovoj izuzetnoj devojci. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mnogo je tajni koje se vezuju za način na koji je stradala i šta je prava istina, a najteže je svakako najbližima. Sada se na društvenim mrežama oglasila njena drugarica, pa je napisala po čemu je pamti.

- O jednom delu mog života ne pričam rado, ne zato što se ne ponosim time da sam (bila) igračica, već što je strašna tragedija prekrila svako drugo sećanje. Ja nisam sazrevala pod staklenim zvonom već pod senkama devedesetih. Bilo je to vreme ekstrema tokom kojeg sam, kao i celo naše društvo, padala i ustajala koračajući kroz oluje. Kažu da sam igrala i pre nego što sam hodala. U svakom slučaju - bila sam igračica dok sam bila najbolja učenica, a svakako pre nego što sam postala biohemičarka: danju sam učila dok sam noću igrala. I sve sam to ja. I sve dok se nisam povukla - igrala sam sa njom, i uvek sa njom, tom snažnom ženom savršene lepote. Ksenijom Pajčin- pisala je drugarica, pa je dodala:

O jednom delu mog života ne pričam rado, ne zato što se ne ponosim time da sam (bila) igračica, već što je strašna tragedija prekrila svako drugo sećanje.

Ja nisam sazrevala pod staklenim zvonom već pod senkama devedesetih. Bilo je to vreme ekstrema tokom kojeg sam, kao i celo… pic.twitter.com/ISUmnDhRWx

— ⭕️ Talija (@TaliMTwitt) March 3, 2024

- Volela sam je, verovala sam joj, provela godine koje nas oblikuju uz nju. Od nje sam naučila da je borba u stvarnom svetu, van akademskih hodnika, ona koja se vodi otvorenih očiju. Hrabro. Menjajući sebe samo zbog sebe, ali menjajući se stalno i boreći se protiv predrasuda. Možda niste znali da sam i igračica, možda vas ovaj post zbuni. Ali, šta mi uopšte i znamo o ljudima oko nas? Mi nismo crne ili bele šahovske figure, mi smo bića u svim bojama i nijansama života. I mi smo žene. Mi smo društvu snaga. A mojoj drugarici su pre skoro 14 godina polomljena krila. Uvek ću je voleti - stoji u objavi, uz nikad viđene fotke Ksenije Pajčin, na kojima se vidi koliko su srećne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.