Nikad neću dobiti ZABRANU ULASKA U SRBIJU Selma Bajrami sigurna da joj neko SMEŠTA aferu - stiže u našu zemlju?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 15:33

"Nikad neću dobiti ZABRANU ULASKA U SRBIJU" Selma Bajrami sigurna da joj neko SMEŠTA aferu - stiže u našu zemlju?

Društvene mreže su se usijale nakon što je osvanuo snimak sa pevačicinog nastupa. Mnogima se nije dopao simbol koji je pokazala Selma i osudili su njen postupak.

Čitava javnost digla se na noge kada je pre par dana isplivao snimak sa jedne proslave, na kojem se vidi kako pevačica Selma Bajrami pokazuje dvoglavog orla pevajući pesmu na albanskom jeziku. 

Budući da je domaća javnost veoma burno reagovala na potez pevačice koja je karijeru maltene stvorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Srbiji, pokrenute su brojne peticije i apeli da se Selmi zabrani ulazak u našu zemlju. Pevačica se sada oglasila putem lajva na društvenim mrežama i istakla je da joj nikada neće biti zabranjen ulazak u Srbiju i da će vrlo rado posetiti našu zemlju.

- Selmić, dođi nam u Srbiju opet, narod te voli - poručio joj je jedan fan.

- Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti - odgovorila je pevačica.

- Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud - šokirala je ona.

- Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano - nakon čega su krenuli da se nižu razni komentari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.