Nije očekivao: Ovako je Aleksandra Prijović iznenadila Acu Pejovića za rođendan! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Apr.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije očekivao: Ovako je Aleksandra Prijović iznenadila Acu Pejovića za rođendan! VIDEO

Aco Pejović gostovao je u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom doživeo pravo iznenađenje kada se u studiju pojavila njegova mlađa koleginica Aleksandra Prijović.

Naime, mlada i atraktivna pevačica odlučila je da svog kolegu sa kojim je nedavno snimila duet "Litar vina, litar krvi", iznenadi tako što se u emisiji pojavila sa tortom na kojoj je bila svećica, dok su je pratili muzičari. Ovaj potez veoma je oduševio Acu Pejovića koji se zahvalio Aleksandri na ovom predivnom iznenađenju.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ovo NIKADA nećete videti na televiziji! Aleksandra Prijović dočekana KAO KRALJICA u emisiji “Amidži šou”! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Apr.2017

Iako je u medijskoj ilegali do izlaska novog albuma, popularna pevačica Aleksandra Prijović napravila je izuzetak i gostovala je kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", kako bi iznenadila kolegu Acu Pejovića koji je slavio rođendan...Činjenica je da Aleksandra važi za jednu od najatraktivnijih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.