Ni da UMIREM, neću joj OPROSTITI Stanislav udario Mioni šamar realnosti, ona odmah REAGOVALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 09:18

"Ni da UMIREM, neću joj OPROSTITI" Stanislav udario Mioni šamar realnosti, ona odmah REAGOVALA

Ne podnosi izdaju.

Noćas su tokom emisije "Pitanja gledalaca" pokrenute najaktuelnije teme u Beloj kući.

Jedno pitanje je bilo upućeno Stanislavu Krofaku, a odnosilo se na njegovu vezu sa Mionom Jovanović. On joj je jasno stavio do znanja da joj nikad neće oprostiti što ga je ostavila i upustila se u romansu sa Nenadom Aleksićem Ša.

- Rekao si da si voleo Mionu, a u ljubavi je potrebno da se koriguju neke stvari. Ona je zbog tebe ostavila skoro sve, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ti nisi ništa. Da li si je zapravo voleo? - glasilo je pitanje.

- Ja nisam mogao samo da ostavim trening i posao. Što se tiče ostavljanja, nisam motor vozio - odgovorio je Stanislav.

- Moram samo da kažem da je meni smetalo to što mu je žena držala treninge. Njegovi prijatelji i porodica su mi rekli da se pored mene primirio, a da je pre mene jurio žene - kazala je Miona.

- Da li si je voleo dovoljno da bude tvoja žena? - upitao je voditelj.

- Ne bih imao neke poteze da nisam, ali ja laž i izdaju ne podnosim. Ja sam rekao. Ni da umirem joj neću oprostiti - kazao je Staislav.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Miona, UDARAŠ na moje NEROĐENO DETE" Vanja se oglasila nakon što je Jovanovićeva sramno iskoristila PORODIČNU TRAGEDIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024

Preko ovoga nije želela da pređe...Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nedavno je podelila fotografiju na svom Instagram profilu podržavajući Stanislava Krofaka za njegovo učešće u rijalitiju "Elita". Stanislav je nedavno ušao u ovaj rijaliti kako bi se suočio sa Mionom Jovanović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.