Miona, UDARAŠ na moje NEROĐENO DETE Vanja se oglasila nakon što je Jovanovićeva sramno iskoristila PORODIČNU TRAGEDIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 16:54

"Miona, UDARAŠ na moje NEROĐENO DETE" Vanja se oglasila nakon što je Jovanovićeva sramno iskoristila PORODIČNU TRAGEDIJU

Preko ovoga nije želela da pređe.
Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, nedavno je podelila fotografiju na svom Instagram profilu podržavajući Stanislava Krofaka za njegovo učešće u rijalitiju "Elita". Stanislav je nedavno ušao u ovaj rijaliti kako bi se suočio sa Mionom Jovanović, devojkom koja ga je prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.
Uz podršku koju je pružila Stanislavu Krofaku, Vanja Ignjatović je poslala snažnu poruku ohrabrenja i podrške u ovom teškom periodu. Njihova javna podrška izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.
Međutim, jedan potez Nenadove nove izabranice doveo ju je do ludila, zbog čega se hitno oglasila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"FUJ, DIRA U NEROĐENO DETE" Vanja Ignjatović osula paljbu po Mioni Jovanović, nije je štedela - Postavila je na svoje mesto

Izvor: Blic, 14.Mar.2024

Aktuelna rijaliti učesnica Miona Jovanović je tokom sukoba sa Nenadom Aleksićem Ša prozvala njegovu bivšu suprugu Vanju Ignjatović. Naime, ona je prilikom komentarisanja odnos sa Ša pomenula Vanju i dete koje su ona i Ša izgubili tokom njene trudnoće.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.