Nezapamćeni spektakl na Ušću: Drugo veče festivala Belgrade Music Week nadmašilo sva očekivanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 19:13

Nezapamćeni spektakl na Ušću: Drugo veče festivala Belgrade Music Week nadmašilo sva očekivanja!

Svi su pod utiskom još uvek!

Belgrade Music Week festival oborio je dosadašnje rekorde, kako po broju posetilaca, tako i po specifičnim izvođačima, ali i njihovim koncertima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Publika je sa nestrpljenjem u redovima čekala da se kapije otvore, kako bi zauzeli što bolje mesto i ispratili nastupe omiljenih izvođača.

Svi uzrasti su došli sinoć na beogradsko Ušće - mesto gde je dobar provod uvek zagarantovan, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujedno i mesto koje spaja ljubav, emociju i dobar zvuk.

Šest sati živog programa, pratili su gromoglasni aplauzi. Publika je zajedno sa izvođačima pevala njihove najveće hitove i uživala u toploj junskoj noći.

Ušće je sinoć ujedinilo čitav region - posetioci iz svih zemalja Balkana uživali su u performansima koje su pripremili izvođači. Dugo očekivani nastupi Senidah, Raste, Corone & Rimskog, Milija i mnogih drugih još jednom su opravdali činjenicu da je ovo najveći regionalni festival popularne muzike.

Na istom mestu publiku večeras očekuju mnogobrojna iznenađenja, ali i dobra energija Teodore Džehverović, DeVita, Albina i Eme Radujko, Crnog Ceraka i i još izvođača koji su spremni da pokažu da Beograd zajedno sa ovim festivalom jeste centar sveta upravo ovih muzičkih žanrova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.