Neverica! Lepi Mića napušta rijaliti ni manje ni više već zbog Zerine

Izvor: Svet, 30.Okt.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverica! Lepi Mića napušta rijaliti ni manje ni više već zbog Zerine

Zerina Hećo napustila je prošlu sezonu “Zadruge” posle šokantnih poteza, od kojih je svakako najpotresniji bio kada je odsekla dugu crnu kosu pred milionskim gledaocima zbog sumnje da boluje od karcinoma. Ona nastavlja da intrigira svojim oštrim potezima, a sada je odlučila da tuži Lepog Miću, a tražiće da sve bude javno i snimljeno, pa se sumnja da će Mića morati da napusti rijaliti kako bi se odazvao sudu, ako i kada do toga dođe.

Naime, on je spomenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Hećovu u toku svog učešća u rijalitiju, a ono što je izgovarao njoj se nije dopalo, zbog čega je vidno iznervirana odlučila da objavi svoje namere na Instagramu.
– U toku sinoćne nominacije Pitanja novinara je opet spominjano moje ime u negativnom kontekstu i iznesene su laži za koje sam već tužila pojedince, tako da će se na sudu ovaj put pridružiti “Lepi Mića”. Sa nestrpljenjem očekujem kraj sudskog procesa, čija će presuda na moju inicijativu biti javna – objavila je između ostalog Zerina na svom profilu.

svetsvet, instagram
The post Neverica! Lepi Mića napušta rijaliti ni manje ni više već zbog Zerine appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.