Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2019, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPI MIĆA ĆE MORATI DA NAPUSTI RIJALITI?! Napolju mu se RADI O GLAVI! Nije ni svestan šta mu se sprema! (FOTO)

Jedna od najkontroverznijih učesnica Zadruge, Zerina Hećo, prethodnu sezonu napustila na veoma buran način, kada je zbog sumnje da boluje od raka, odsekla svoju kosu i time izazvala burne reakcije. Kao što to uvek biva kada neko ostavi utisak u rijalitiju, ne može da se dogodi a da taj neko ne bude spomenut u kontekstu The post LEPI MIĆA ĆE MORATI DA NAPUSTI RIJALITI?! Napolju mu se RADI O GLAVI! Nije ni svestan šta mu se sprema! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenadiće vas kako Nadežda Biljić izgleda u ČETVRTOM MESECU trudnoće! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 30.Okt.2019

Nadežda Biljić je obeležila prvu sezonu “Zadruge” svojom turbulentnom vezom sa Mikijem Đuričićem. Pre pčelara iz Kupinova, pevačica je bila i sa Banetom Čolakom, ali ni ta veza nije bila dugog daha. Ipak, onaj ko je zaista osvojio i zadržao Nadeždino srce jeste Toma Panić, koji je osvojio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.