Nepopravljiva! Pogledajte kako je Dara Bubamara snimala novi spot

Izvor: Svet, 05.Dec.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepopravljiva! Pogledajte kako je Dara Bubamara snimala novi spot

Dara Bubamara je noćas snimala spot, a ekipa SCANDAL!–a bila je na snimanju!
Pevačica je sa brzih pesama prešla na balade i sa novim kolegom Mladenom peva pesmu Nepopravljiva! Ispred kamere SCANDAL!­a Dara je rekla:
“Ovakva se jednom rađa… Nepopravljiva…. Sada će opet pevačice reći kako je demon ušao u mene, a u mene su uši i sreća zadovoljstvo… A i … još nešto… Snimila sam duet sa dečkom koji se zove Mladen. Pesma je fantastična >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i ja sam poznata da ne pristajem da snimam ako pesma nije hit. Volim da snimam i da pomažem mladim ljudima. Ceo spot će biti kao film i pesma je jako romantična”, ispričala je Dara za SCANDAL!
A šta je još rekla, kako nije mogla da se snađe na snimanju i nije znala koja je leva a koja desna ruka. Pogedajte smehotresni snimak.




SCANDAL! je bio i na snimanju dueta Katarine Živković kada su joj ispale gle grudi. Sam u najnovijem broju SCANDAL! – a pogledajte necenzurisane fotografije golih grudi Kaće Živković. A šta vas još očekuje u SCANDAL!­u pogledajte OVDE!


Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.