Nema samo zategnutu guzu i stomak: Supruga poznatog voditelja pohvalila se zavidnim dekolteom!

Izvor: Poznati.info, 02.Avg.2012, 03:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema samo zategnutu guzu i stomak: Supruga poznatog voditelja pohvalila se zavidnim dekolteom!

Njeno telo gotovo da nema ni jednu manu, ali dok vam se pogled uglavnom zaustavlja na njenoj guzi, nogama i stomaku sigurno vam je promaklo to da je krase i bujne grudi.

Danijela Dimitrovska, od nedavno Amidžić, letovanje je provela u zagrljaju svog muža, voditelja Ognjena Amidžića. Međusobno su se fotkali i razmenjivali nežnosti a tom prilikomOgnjen je pokazao koliko je njegova supruga zaista zgodna. Obla guza i zategnut stomak krase ovu manekenku, ali ona sama pokazala je da to nije jedino što ima. Dok je ležala, stisnula je grudi i napravila veoma zavodljivu sliku. Ako niste znali da je krase i bujne grudi, uverite se i sami.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.