Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja turneju u Americi! Halid Bešlić: Očeva smrt je težak udarac za mene, ali moram dalje!

Nakon što je prošle nedelje Halid Bešlić primio vest o smrti oca, odmah je prekinuo američku turneju i vratio se u Sarajevo.

Dženaza Halidovom ocu bila je u ponedeljak, a pevač je sada skupio snagu da se vrati poslovnim obavezama.

Ovo je za Halida bio težak udarac, posebno što ga je ta tužna vest zatekla u Americi, hiljadama kilometara daleko od kuće.

Možeš zamisliti, ja u San Francisku… Deset predugih sati trajao je avionski let iz Amerike >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << za Sarajevo. Odmah smo krenuli kada smo saznali. Hvatao sam tokom leta san, ali…“, kazao je Halid.

Iako se trudi da se hrabro nosi sa očevom smrću, Bešlić i dalje nije svestan svega što se dogodilo.

Znaš kako, ne znam ni ja. Ne znam kako se osećam, da ti pravo kažem. Jednostavno sam… Kao ošamućen“, rekao je pevač.

Halid je rešio da se vrati Američkoj turneji, a kako kaže za njega to nije slavlje, već posao kao i svaki drugi.

Bešlić se na američkoj turneji nalazi zajedno sa Željkom Bebekom, a tužnu vest o očevoj smrti dobio je tačno posle polovine održanih koncerta, piše avaz. ba.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.