Napila se, pa PODOJILA voditelja i pevača - bizaran prizor u JAVNOM PREVOZU

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 17:39

Napila se, pa PODOJILA voditelja i pevača - bizaran prizor u JAVNOM PREVOZU

Dogodila se neverovatna o krajnje čudna scena kojom je popularno lice šokiralo javnost. Mladi tiktoker i prijatelj aktera otkrio sve detalje ove priče!

Mladi tiktoker i influenser Andrija Milivojević Vajvaj gostovao je u podkastu "Poster", gde je progovorio o urnebesnoj situaciji koju je njegov drug, voditelj i pevač Đorđe Ćulafić - Džordži doživeo tokom jednog leta u avionu.

Influenser je otkrio kako je voditelja "IDJ Show" takmičenja u alkoholisanom stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u avionu dojila devojka koja je sedela pored njega sa bebom.

- On je bio u avionu i sedeo je pored neke latinoamerikanke koja je imala dete. Ona ima dete, malo dete i on joj je pomogao oko stvari i rekla je da sedne pored njega zbog deteta. Počeli su da cirkaju u avionu, od pritiska se brže napiješ... Pocepali su flašu vina i ona doji dete, a Džordži sedi i gleda i kaže: "Kad bih ja nama naručio espreso, da li bi nam napravila makijato?", a ona je rekla: "Zašto ne pravo iz izvora?" i on je uzeo i sisao s*su u avionu - otkrio je Vajvaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.