Nakon što je Jelica Dabović progovorila o porodičnom nasilju, oglasila se njena sestra, naša poznata košarkašica Milica Dabović! (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 07.Jun.2018, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je Jelica Dabović progovorila o porodičnom nasilju, oglasila se njena sestra, naša poznata košarkašica Milica Dabović! (FOTO)

Nedavno je Jelica Dabović, najstarija sestra proslavljenih košarkašica Milice i Ane Dabović, objavila knjigu "Tajna jednog osmeha" u kojoj je pisala o navodnom porodičnom nasilju koje su trpeli od strane njihovog oca, poznatnog košarkaškog trenera Milana Dabovića, a njeno gostovanje u Jutru sa Jovanom i Srđanom možete pogledati OVDE.
Jelica tvrdi da je otac matretirao nju, sestre i brata Milana, a da se majka nikad nije suprotstavljala. Niko se od njene porodice nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pojavio na promociji knjige i Jelici javno pružio podršku. 
Međutim, Milica Dabović se oglasila na Instagramu uz sledeću fotografiju:

"Ono što nije do nas, do Boga je", napisala je u opisu fotografije na kojoj se vidi knjiga njene sestre.
Milica je bila vrlo kratka, pa nama ostaje da protumačimo da li je na ovaj način htela da podrži sestru?

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.