SETRA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE OPTUŽILA JE OCA ZA BRUTALNO NASILJE: Posle nekoliko danja ćutanja, oglasila se i Milica! OVO su njene reči podrške! (FOTO)

Izvor: Svet, 07.Jun.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SETRA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE OPTUŽILA JE OCA ZA BRUTALNO NASILJE: Posle nekoliko danja ćutanja, oglasila se i Milica! OVO su njene reči podrške! (FOTO)

Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, objavila je knjigu “Tajna jednog osmeha” u kojoj je opsala jezive situacije iz svog detinjstva, a tiču se zlostavljanja u svojoj porodici.
Naime, Jelica tvrdi da je njen otac zlostavljao nju, njene sestre kao i brata Milana, a da se njihova majka nikada nije suprotstavila. Ona je u knjizi opisala nezamislive batine koje su ona i njene sestre kao i brat dobijali od oca.
Iako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njene sestre dosad nisu oglašavale povodom ovih navoda, da se zaključiti da je i Milica stala na sestrinu stranu budući da se fotografisala sa primerkom spomenute knjige i poručila:
“Ono što nije do nas, do Boga je!”

Podsetimo, Jelica Dabović je nedavno gostovala u “Jutarnjem programu sa Jovanom i Srđanom” gde je otkrila skandalozne detalje o batinama koje su svi članovi njihove porodice trpeli.
“Svaki put kada je Milica kazala na televiziji da je otac zaslužan za to što su ona i sestra uspešne košarkašice, meni kao da je neko iščupao deo duše. Otac je nas četvoro zlostavljao i fizički i psihički. Dobijali smo nezamislive batine, lupao nam je glavu u zid, a često je umeo da digne ruku na nas i u javnosti. Danas nas vređa i nipodaštava i tvrdi da nikada na nas nije digao ni prst. Ova knjiga je moj način da se izborim sa svim što sam preživela i da konačno dobijem odgovore od oca zašto je to radio”, ispričala je u nedavnom intervjuu Dabovićeva za Kurir i dodala:
“Sećam se da sam imala oko četiri godine i da me je prebio kao vola nekim plastičnim češljem jer sam zaplakala kada sam videla da sam raskrvarila nogu. I Milicu je prebio u istom tom uzrastu. Kada je imala četiri godine, dobila je stravične batine jer nije znala tečno da izgovori 16. februar 1982”.
SvetSvet, Instagram
The post SETRA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE OPTUŽILA JE OCA ZA BRUTALNO NASILJE: Posle nekoliko danja ćutanja, oglasila se i Milica! OVO su njene reči podrške! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

SESTRA NAŠE POZNATE KOŠARKAŠICE OPTUŽILA JE OCA ZA BRUTALNO NASILJE: Posle nekoliko dana ćutanja, oglasila se i Milica! OVO su njene reči podrške! (FOTO)

Izvor: Press, 07.Jun.2018

Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, objavila je knjigu "Tajna jednog osmeha" u kojoj je opsala jezive situacije iz svog detinjstva, a tiču se zlostavljanja u svojoj porodici. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.