Nakon seksa sa Mikijem, Nadežda U KREVETU sa Banetom otkrila... ŠOKIRALA PRIZNANJEM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2018, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon seksa sa Mikijem, Nadežda U KREVETU sa Banetom otkrila... ŠOKIRALA PRIZNANJEM (VIDEO)

Zašto da bira kada može da ima obojicu.

Nadežda Biljić prošle noći masirala je Baneta Čolaka, a sve su to gledali i komentarisali Duško Radonjić, Zorica Marković i Dragica Janičić. Zorica je tom prilikom prebacila Nadeždi kako vremenski više masira Baneta, nego nju.

- Ti znaš da su ovde njega svi masirali - dodala je Zorica.

- Ali niko kao ja - rekla je Nadežda.

Da je Bane Čolak rekao Drvetu mudrosti da ga Dragica najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << masira, bio je komentar ove ukućanke, posle čega je Dragici Nadežda jasno do znanja dala kako stoje stvari.

- Dragice, molim te. To što hoćeš da mi uzmeš mog čoveka, to me ne zanima. Rekla sam, dvojicu mi ne diraj! Njega (Baneta) i Mikija - izjavila je pevačica.

Podsetimo, Nadežda Biljić sinoć je na poligrafu koji je bio lažan, a što ukućani nisu znali, rekla kako smatra da je Bane Čolak jedini pravi muškarac za nju, takođe pevačica je nekoliko puta imala intimne odnose sa Mikijem Đuričićem:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.