Nada Obrić prorekla sebi bolest: Osetila sam da imam rak kad mi je bilo najbolje!

Izvor: Svet, 28.Nov.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nada Obrić prorekla sebi bolest: Osetila sam da imam rak kad mi je bilo najbolje!

Nada Obrić, koja je dva puta imala kancer, otkrila je da ju je intuicija spasila smrti! Folk legenda je, naime, sama sebi dala dijagnozu iako nije imala znakove bolesti.
“Predosetila sam da nešto nije u redu, mada me ništa nije bolelo, sjajno sam izgledala, imala 57 kilograma, trenirala svaki dan”, prisetila se Obrićeva u emisiji “Grand magazin“ i dodala:
“Te 1999. godine, za vreme bombardovanja, otišla sam u prodavnicu nameštaja da kupim dve foteljice >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da ih stavim u spavaću sobu, da bi, ako se razbolim, oni koji mi dođu u posetu mogli tu da sednu. Onda sam otišla u Nemačku, i uhvatim sebe na kasi da plaćam tri pidžame koje sam kupila, razmišljajući da mi trebaju pamučne pidžame u bolnici. Dok sam to plaćala, shvatim da nešto nije u redu i kažem tadašnjem suprugu da moramo odmah u Beograd jer sam jako bolesna. Rekla sam deci da idem kod lekara, i odem kod ginekologa. Odmah sam mu rekla da imam rak. Ispostavilo se da sam došla u poslednji čas i odmah sam operisana”, ispričala je Nada Obrić voditeljima Katarini Obradović i Goranu Jovanoviću u emisiji čija je tema bila prevazilaženje životnih teškoća.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADA OBRIĆ PREDOSETILA DA BOLUJE OD RAKA: Intuicija mi je spasla život!

Izvor: Kurir, 28.Nov.2015

Nada Obrić se dva puta borila protv kancera, a kako kaže zahvaljujući svojoj intuiciji je otkrila da boluje od ove opake bolesti...Pevačica je sama sebi uspostavila dijagnozu iako tada nije imala nikakve znake bolesti..."Predosetila sam da nešto nije u redu, mada me ništa nije bolelo, sjajno sam...

Nastavak na Kurir...

Nada Obrić prorekla sebi bolest: Osetila sam da imam rak kad mi je bilo najbolje

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 01:14

Nada Obrić, koja je dva puta imala kancer, otkrila je da ju je intuicija spasila smrti. Folk legenda je, naime, sama sebi dala dijagnozu iako nije imala znakove bolesti...- Predosetila sam da nešto nije u redu, mada me ništa nije bolelo, sjajno sam izgledala, imala 57 kilograma, trenirala svaki dan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.