(VIDEO) Rastrojena: Majli Sajrus plakala na bini uz lutku na naduvavanje

Izvor: Press, 06.Apr.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Rastrojena: Majli Sajrus plakala na bini uz lutku na naduvavanje

Noseći samo brushalter, gaćice i crno-bele krznene pantalone, Majli deluje apsolutno neutešno na videu koji je okačio bloger Perez Hilton na svoj profil na Istagramu.
- Majli je puna emocija dok peva ogromnoj lutki na naduvavanje u obliku njenog nedavno preminulog voljenog psa Flojda - napisao je bloger uz video.
Ovaj emotivni nastup je usledio nakon neprospavane noći, koji je mlada pevačica provela ispoljavajući svoju tugu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Tviteru.

 
Ona je provela užasnu noć, prelamajući se između Flojdove smrti i tuge s jedne strane, i malog štenca koje je dobila na poklon od majke, s druge strane.
- Tako sam rastrzana. Sviđa mi se što je mali Muni tu da se mazi sa mnom, ali jednostavno ne znam da li sam spremna da volim ponovo - napisala je Majli.
Nakon toga je usledio niz postova, ispunjenih emocijama i besom, koje je pevačica podelila sa svojih 17.7 pratioca na Tviteru.
Pevačica je više puta napisala kako želi da spava, i kako ima koncert sutra, ali ne može jer samo plače.
- Želim da idem kući. Ali ne želim da idem kući u kojoj nema Flojda. Pet sati je. Ne mogu da spavam - napisala je između ostalog.
Njena majka Tiš želi da joj pomogne, pa je kupila Majli novo štene. Međutim, Majli i dalje jako pati. Ona je juče popodne viđena kako napušta hotel, držeći kucu u rukama, plačljiva i nadutog lica.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mjali Sajrus plakala na koncertu grleći repliku njenog preminulog psa

Izvor: Kurir, 06.Apr.2014

Ona je juče u Briklinu na svom nastupu iznela lutku na naduvavanje, vernu repliku Flojda, a onda je pala na noge dok je pevala u njegovo sećanje..Majli Sajrus je poražena zbog gubitka psa, dvogodišnjeg Flojda, kog je navodno u utorak ubio kojot. Umesto da plače u tišini, Majli je odlučila da se...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.