NOVE INFORMACIJE! Darko Lazić vozio tudji automobil bez vozačke dozvole i nije imao vezan pojas!

Izvor: Svet, 24.Okt.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE INFORMACIJE! Darko Lazić vozio tudji automobil bez vozačke dozvole i nije imao vezan pojas!

Folk pevač Darko Lazić doživeo je jutros saobraćajnu nezgodu u Brestaču kod Pećinaca i upravljao je vozilom bez vozačke dozvole.
Njemu je još pre šest godina oduzeta dozvola zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju.
Darko Lazić nalazi se u šok sobi u KBC Zemun, danas neće biti operisan, a stanje mu je stabilizovano. Nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede glave i prelom rebra, nakon što je auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se nekoliko puta.
Kako SVET saznaje, automobil koji je Darko vozio nije bio u njegovom vlasništvu.
SvetSvet
The post NOVE INFORMACIJE! Darko Lazić vozio tudji automobil bez vozačke dozvole i nije imao vezan pojas! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić u krvi imao 1,39 promila alkohola u trenutku nesreće!

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2018

Pevač Darko Lazić u krvi je imao 1,39 promila alkohola u trenutku nesreće, nije bio vezan, a već pet godina upravlja vozilom bez vozačke dozvole...Pevač Darko Lazić (27), koji je doživeo saobraćajnu nesreću Subotište - Brestač, kod Pećinaca, i nalazi se u KBC Zemun, prema novim informacijama,...

Nastavak na Svet plus...

DARKO LAZIĆ VOZIO PIJAN Stigli prvi rezultati analize krvi

Izvor: Blic, 24.Okt.2018

Pevač Darko Lazić juče je doživeo saobraćajnu nezgodu kod Pećinaca u kojoj je zadobio teške telesne povrede. Prema prvim rezultatima analize krvi, on je vozio pod dejstvom alkohola i imao je 1,39 promila alkohola u krvi.

Nastavak na Blic...

VOZIO PIJAN VIŠE OD 100 NA SAT Darko Lazić pokušao da ZAKOČI kada je počeo da gubi kontrolu nad automobilom, ALI JE IŠAO PREBRZO

Izvor: Blic, 25.Okt.2018, 07:09

Folk pevač Darko Lazić pokušao je da zakoči kada je shvatio da će sleteti sa puta kod Brestača i isprevrtati se automobilom, međutim zbog prebrze vožnje nije uspeo da zaustavi automobil na vreme, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.