Da li je Darko Lazić pijan zaspao za volanom? Pre nesreće bio je na slavlju (foto)

Izvor: Svet, 24.Okt.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Darko Lazić pijan zaspao za volanom? Pre nesreće bio je na slavlju (foto)

Darko Lazić bio je u pijanom stanju i zaspao je za volanom, nakon čega je došlo do strašne nesreće, nezvanično saznaje Telegraf.
Kako piše taj portal, Darko se se pre nesreće provodio na slavlju sa prijateljima u svom selu Brestaču, a automobil sa kojim je otišao sa slavlja ne pripada njemu!
“Znam da su se provodili, slavili su tu u jednom restoranu. Taj auto nije njegov, od nekog njegovog druga je”, rekao je čovek koji je video stravične prizore nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << minuta nakon što je Darko imao udes.
“Čuo sam da je bio pijan, najveovatnije je zaspao za volanom”, objasnio je čovek za Telegraf.
Darko je sa slavlja objavio i kratak snimak na kojem se vidi kako se provodi sa prijateljima:

SvetSvet
The post Da li je Darko Lazić pijan zaspao za volanom? Pre nesreće bio je na slavlju (foto) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.