NOVA POBEDA ZA DALILU - nakon otkaza, Dragojevićka najavila svoj posao: Presrećna kako se sve odvija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 18:09

NOVA POBEDA ZA DALILU - nakon otkaza, Dragojevićka najavila svoj posao: Presrećna kako se sve odvija

Evo sa kim je u društvu.

Dalila Dragojević je dala otkaz na televiziji Hajp gde je imala zapaženu autorsku emisiju "Da li... sa Dalilom". Prve epizode su bile posebno propraćene jer su svi hteli da vide kako će Dejanova bivša supruga da se snađe u ulozi voditeljke. Čak i oni koji ne vole Dalilu, ističu da se Dragojevićka iz emisije u emisiju sve bolje snalazila u cipelama voditeljke.

Sukob sa čelnicima ove kuće, pre svega sa vlasnikom ove televizije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznatim estradnim menadžerom Sašom Mirkovićem, objavio da zabranjuje voditeljima zaposlenim u njegovoj medijskoj kući da imaju lajv na Tiktoku i da ne mogu da zarađuju novac na ovoj društvenoj mreži. 

Kako se spekuliše, Dalila zarađuje velike novce od Tiktoka, te nije bila spremna ni voljna da se odrekne zarade da bi udovoljila željama svoga direktora.

Naša redakcija je odmah kontaktirala Dalilu Dragojević kako bi čuli njenu izjavu.

Dobro sam, trenutno sam na plaži. Ne mogu sada da razgovaram o tome, ali odluku nisam donela zbog TikToka. Saradnju sam završila u prijateljskim odnosima... Što se mojih daljih planova tiče, to se nikad ne zna. Nikad ne planiram stvari unapred, tako da videćemo, uglavnom još dugo ćemo se gledati - rekla je Dalila ekskluzivno za "Srbija Danas".

Dalila nije želela da nam otkrije planove, ali nesumnjivo da želi da pređe na neku novu televiziju gde bi mogla da nastavi da gradi karijeru koju je započela.

Njoj je danas bio poslednji dan odmora na crnogorskom primorju. Ona je u to ime ovjavila šta dalje planira.

- Divno smo leto imali. A sada u nove radne pobede - stoji u objavi.

Izgleda da Dalila ima opasne planove za dalju karijeru, a šta je sve pripremila ostaje nam da sačekamo i da vidimo. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.