NJIH DVOJICA SU SE VIDELI I... Otkriveni novi detalji poznanstva i susreta Zvezdana i Ace Bulića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 13:58

"NJIH DVOJICA SU SE VIDELI I..." Otkriveni novi detalji poznanstva i susreta Zvezdana i Ace Bulića!

Kuma osudila Slavnića zbog svih optužbi koje je izneo na njegov račun!

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca", Zvezdan Slavnić je ponovo šokirao svojim tvrdnjama vezanim za odnos Ane Ćurčić i Ace Bulića.

On je u više navrata napominjao da je Anina veza sa bivšim dečko bila burna, te da je navodno trpela maltretiranje i prevare.

Tom prilikom, novinari su kontaktirali Aninu prijateljicu i kumu, Milenu Kačavendu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , koja je otkrila šta se krije iza famozne priče. Ona je bila poprilično sigurna u ono što priča:

- Meni je žao što je Ana zahtevala da se povučem i ne govorim o mnogim stvarima. To je jedna teška laž. Ne mogu da verujem da je ona sinoć ponovo krenula sa nekim izlaganjem i opet se povukla. Ovo je jezivo šta čovek izjavljuje. On toliko pokušava da manipuliše i koristi sve moguće situacije - govorila je Milena.

Kakav su odnos imali Ana i Aca Bulić?

Oni su se mnogo voleli, meni je jako žao zbog tod deteta, što im se to desilo. Da je to dete ostalo živo, oni bi sigurno ostali zajedno. On je jedan divan čovek, videli ste i sami kada gostuje u emisijama kako se ponaša - rekla je ona.

Nikada je nije maltretirao i varao?

Taman posla, to je takva Zvezdanova izmišljotina, on je odron. To da je on vodio još tri, četiri ku*ve, pa on čovek nema ni para za te ku*ve. To su takve laži - kazala je.

Zvezdan i Aca Bulić nisu imali nikakav kontakt, poznanstvo?

Ne, njih dvojica su se videli možda jednom, dva puta i to u prolazu. On je za Acu smešan. Aca je za njega gospodin čovek - završila je Milena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milena Kačevenda PROTESTUJE ISPRED SKUPŠTINE ZBOG ZVEZDANA SLAVNIĆA Kuma Ane Ćurčić preti i planira da zove navijače: "Ovome mora da se stane na put"

Izvor: Blic, 30.Mar.2023

Milena Kačavenda, koja je u javnosti postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, koju je njen partner Zvezdan Slavnić u rijalitiju "Zadruga 6" javno prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, ne prestaje da vodi ratove u spoljnom svetu zbog celokupne situacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.