Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 21:25

Milena Kačevenda PROTESTUJE ISPRED SKUPŠTINE ZBOG ZVEZDANA SLAVNIĆA Kuma Ane Ćurčić preti i planira da zove navijače: "Ovome mora da se stane na put"

Milena Kačavenda, koja je u javnosti postala poznata kao kuma Ane Ćurčić, koju je njen partner Zvezdan Slavnić u rijalitiju "Zadruga 6" javno prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, ne prestaje da vodi ratove u spoljnom svetu zbog celokupne situacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"ZVEZDAN I MOKA SU ME TUŽILI, REKLI SU DA SE PLAŠE ZA SVOJU BEZBEDNOST" Milena Kačavenda iznenadila sve: "Žao mi je što mi policija nije stavila lisice"

Izvor: Blic, 30.Mar.2023

Milena Kačavenda, koja je u prvim borbenim redovima odbrane svoje kume Ane Ćurčić, koju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario u rijalitiju "Zadruga" sa 22 godine mlađom Anđelom, otkrila je svojim pratiocima na društvenim mrežama da je dobila tužbu od strane Zvezdana i njegovog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.