Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 21:40

"ZVEZDAN I MOKA SU ME TUŽILI, REKLI SU DA SE PLAŠE ZA SVOJU BEZBEDNOST" Milena Kačavenda iznenadila sve: "Žao mi je što mi policija nije stavila lisice"

Milena Kačavenda, koja je u prvim borbenim redovima odbrane svoje kume Ane Ćurčić, koju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario u rijalitiju "Zadruga" sa 22 godine mlađom Anđelom, otkrila je svojim pratiocima na društvenim mrežama da je dobila tužbu od strane Zvezdana i njegovog oca Moke Slavnića za ugrožavanje bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ZVEZDAN JE REKAO DA JA NEĆU BITI ŽIVA KAD ON IZAĐE IZ ZADRUGE!" Kačavenda besna: "Nikad se nisam plašila miševa!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023

"Slavnići bi trebalo da znaju da šta god radim, ja idem do kraja."..Milena Kačavenda je danas u lajvu na Instagram profilu otkrila da joj se navodno preti, te da je Zvezdan Slavnić navodno pretio ne samo njegovoj bivšoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić, već da je i, po njenim rečima, rekao da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.