NIKAD VIĐENO U ZADRUZI: Ukućani šokirani - stiglo PISMO, da li su ovo zaslužili?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD VIĐENO U ZADRUZI: Ukućani šokirani - stiglo PISMO, da li su ovo zaslužili?

Nisu mogli ni da očekuju!

Veliki šef je poslao koverte sa ovonedeljnim budžetom koji treba da bude raspoređen po predlogu ovonedeljnog vođe Goce Džehverović.

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Sada će novoizabrani vođa na osnovu zasluga iz prošle nedelje odlučiti koji zadrugar je zaslužio koliko novca. Goca će samonicijativno i onako kako misli da treba i da je pravedno, razdeliti novac svakom od vas ponaosob. Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste prošle nedelje imali smanjeni budžet od po 500 dinara, danas je situacija ovakva: 12 zadruga treba dobiti po 1500 dinara, 12 zadrugara 2500 dinara, a preostali po 3500 dinara. Pozdrav Veliki šef - pisalo je u pismu.

Po Goci se niko nije posebno istakao da bi ga nagradila većim budžetom, te je odlučila da bude veliki džek i ukupan novac podeli na ravne časti. Ovo do sada nijedan vođa nije uradio.

- Ja sam odlučila ovako, šta god vi rekli, da sav novac podelim na ravne časti, da svako dobije isto, po 2500 dinara, jer mislim da je to najpravednije - rekla je Gordana.

Ukućanima se ideja dopala, te se nisu mnogo bunili već su nasmejani uzeli svoje koverte.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.