NIJEDNA ZADRUGA NE MOŽE DA PROĐE BEZ NJE: Teodora Džehverović sutra OTKRIVA SVE o odnosu sa Anđelom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 19:50

NIJEDNA ZADRUGA NE MOŽE DA PROĐE BEZ NJE: Teodora Džehverović sutra OTKRIVA SVE o odnosu sa Anđelom!

Konačno će otkriti sve detalje veze a i nakon veze sa Anđelom...

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić je, kao i uvek, okupio veoma interesantnu ekipu - pevačice Milicu Todorović i Teodoru Džehverović, repera Cviju, Miloša Ivanovića poznatijeg pod imenom Lošmi Panda, kao i suprugu košarkaša Ognjena Kuzmića, Tomišu Romo.

Teodora Džehverović skrenula je pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na sebe učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", a danas je jedna od najtraženijih mladih pevačica na javnoj sceni. Teodora sa svakom novom pesmom niže uspehe, ali čini se da nijedna sezona "Zadruge" ne može da prođe a da se ne spomene njeno ime, posebno otkako je u "Zadrugu 4" ušao njen bivši dečko Anđelo Ranković.

A post shared by Fan Page (@_teodoraandjelo_) on Aug 15, 2018 at 9:02am PDT

Zadrugari sve češće govore kako Anđelo i dalje nije preboleo pevačicu, a šta Teodora ima da kaže na tu temu, kako komentariše njegovo učešće, da li je u njenoj vezi sa Ninom Čelebićem sve u redu i da li ih pogađaju komentari o Anđelu, saznaćete u emisiji "Ami G Show". Osim o privatnom životu, Teodora će govoriti i o planovima u sve uspešnijoj karijeri. Sa Teodorom će u emisiji biti i njen veliki prijatelj i saradnik, popularni reper Stefan Cvijović Cvija, koji će  otkriti novitete na poslovnom planu.

31 ili 13 nije bitno ❤ samo da smo srećni!!! Hvala vam do neba 🙌🙏❤

A post shared by Stefan Cvijović (@cvija1989) on Aug 2, 2020 at 3:18pm PDT

U studio kod Ognjena stiže i Milica Todorović, koja je u proteklom periodu uspela da dovede liniju do savršenstva. U prvom gostovanju posle dužeg vremena, Milica će pričati o karijeri, novim projektima, ali i onome što interesuje javnost - da li se pomirila sa bivšim dečkom Petrom Strugarom, da li ima novu ljubav ili uživa u slobodi.

Možda ga kao Miloša Ivanovića ne znate, ali Lošmi Panda je dobro poznat svima koji su na društvenim mrežama. Lošmi Panda je popularnost stekao na Instagramu i Jutjubu, a najpoynatiji je po svom alter egu Jadranka. Iza sebe ima nekoliko uspešnih pesama, a poslednja „Splavaruša“ ima skoro 2.000.000 pregleda za samo dva meseca! Na Instagramu ga prati više od 260.000 ljudi, a isto toliko pratilaca ima i na Jutjubu. Odnedavno ga možete gledati kao domaćina jutarnjeg programa "Ustanak" na RED TV, a šta ima da kaže o svojoj popularnosti, odakle crpi inspiraciju i šta mu je doneo angažman na televiziji nove generacije, Lošmi Panda otkriva u emisiji "Ami G Show".

#SPLAVARUSE 🥂

A post shared by Miloš Ivanović 🐼 (@losmipanda) on Aug 12, 2020 at 10:40am PDT

Ognjen će ugostiti i suprugu košarkaša i reprezentativca Srbije Ognjena Kuzmića, Amerinkanku Tomišu Romo. Tomiša dolati iz San Franciska, a Ognjena je upoznala tokom njegovog angažmana u Americi. Njih dvoje su u Americi obavili građansko venčanje, a imaju dvoje dece: ćerku i sina. Nakon Ognjenove tešeke sabraćajne nesreće, Tomiša boravi u Srbiji, a ističe da je izuzetno zavolela našu zemlju i običaje. Ona na Jujtubu ima svoj kanal o roditeljstvu "Mamini dnevnici", gde kroz zanimljive videe objašnjava kako izgleda njen život nakon rođenja drugog deteta, i kako uspeva da uskladi sve obaveze oko kuće i dece.

Ognjen će goste staviti na lude izazove, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 27. oktobra uživo u 22 časa na TV Pink.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.