NIJE POPIO DANAS TERAPIJU, DAJ MU NA SILU! Zvezdan zastrašuje i preti produkciji, Anđela upala u očaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 12:37

"NIJE POPIO DANAS TERAPIJU, DAJ MU NA SILU!" Zvezdan zastrašuje i preti produkciji, Anđela upala u očaj!

Pao mu je mrak na oči.

Zvezdan Slavnić je noćas doživeo nervni slom, kada je čuo da njegova bivša partnerka Ana Ćurčić traži da na kratko napusti rijaliti kako bi se čula sa svojom majkom i smirila, nakon što ju je on maltretirao, pretio i nasrtao na nju.

Tokom emisije "Pitanja novinara" Zvezdan je konstantno prekidao Anu kada bi krenula da govori, pa se njeni odgovori gotovo nisu ni mogli čuti. Na kraju je Ćurčićevoj prekipelo, pa je napustila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Belu kuću usred emisije i zaputila se na kapiju.

Zvezdan je odmah izašao za njom i nastavio da se dere i da joj preti.

- Neće ti stajati ceo život ovako (obezbeđenje prim. aut.)! Neće ti stajati! Neće biti upaljene kamere! - pretio je Slavnić.

Lepi Mića je pokušao da zaustavi Ćurčićevu, jer je pomislio da pokušava da napusti rijaliti.

- Ja znam šta čekam i gde idem - objašnjavala mu je Ana:

- Idem, moju majku da čujem. Ne, ne... Neću da mu odgovaram, neću da provociram - govorila je ona uplašeno.

Kada je Slavnić shvatio da postoji mogućnost da Anu izvedu napolje kako bi se čula se sa majkom, potpuno je podivljao i urlao iz sveg glasa:

- Budete li izašli ja ću sve da srušim sada! Sad ku*vo da sediš tamo za šta si plaćena! Ološe jedan klošarski! - vikao je Zvezdan dok ga je obezbeđenje držalo:

- Da li misliš da ću da te pustim tako!? Alo bre! Jel stvarno misliš!?

Anđela Đuričić, Slavnićeva devojka, sve vreme je stajala uz njega i zabrinula se za njegovo zdravlje, a Zvezdan je za svoje reči i dela još jednom okrivio Ćurčićevu:

- Nije popio terapiju danas, drži, daj mu na silu - govorila je Anđela tiho Lepom Mići.

- G*vno jedno mrtvo! Jel vidiš šta si uradila?

Ovakvo ponašanje je naišlo na žestoku osudu gledalaca koji tvrde da se Zvezdan zapravo uplašio da Ana ne dobije snagu kada sazna da ima veliku podršku naroda.

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.