BACIO BUBICU I POBEGAO! Zvezdan Slavnić doživeo svoj kraj nakon neoprostivog napada na Anu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 09:04

BACIO BUBICU I POBEGAO! Zvezdan Slavnić doživeo svoj kraj nakon neoprostivog napada na Anu!

Maltretiranje je trajalo celo veče.

Zvezdan Slavnić se noćas ponovo ponašao nasilnički prema bivšoj nevenčanoj partnerki Ani Ćurčić.

On je celo veče uhodio, vikao na nju, izgovarao joj gnusne uvrede, psovke, pretnje, a u jednom momentu je i nasrnuo na nju, što je prestravilo sve prisutne.

Ana je izašla iz Bele kuće i čekala na kapiji kako bi dobila razgovor sa nekim iz produkcije ili otišla kod psihologa da se smiri, ali je Slavnić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doleteo za njom uz pretnje i nasilničko ponašanje.

On se zaleteo na Anu u nameri da je zastraši, a potom je počeo da besni i baca bubicu. Njegova devojka Anđela Đuričić je stajala sve vreme između bivših supružnika, pokušavajući da urazumi svog dečka, međutim on je nije ni primetio.

Zadrugari su nekako uspeli da ga udalje od Ane, pa je Zvezdan nakon incidenta pobegao i sklonio se u pab.

Brojni gledaoci su potpuno zgroženi ponašanjem Zvezdana Slavnića, koji iz dana u dan pokazuje agresiju i nasilništvo nad bivšom partnerkom, pa apeluju da se zadrugar hitno kazni ili diskvalifikuje.

A post shared by Besni_medvedici (@besni.medvedici)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NIJE POPIO DANAS TERAPIJU, DAJ MU NA SILU!" Zvezdan zastrašuje i preti produkciji, Anđela upala u očaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Pao mu je mrak na oči...Zvezdan Slavnić je noćas doživeo nervni slom, kada je čuo da njegova bivša partnerka Ana Ćurčić traži da na kratko napusti rijaliti kako bi se čula sa svojom majkom i smirila, nakon što ju je on maltretirao, pretio i nasrtao na nju...Tokom emisije "Pitanja novinara"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.