E, OVO JE PRAVA ANA, A NE ONAJ FOLIRANT! Nakon urlanja i lomljenja stakla, Zvezdan otkrio da je navikao na to

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 20:20

"E, OVO JE PRAVA ANA, A NE ONAJ FOLIRANT!" Nakon urlanja i lomljenja stakla, Zvezdan otkrio da je navikao na to

"Ja znam da je ona ovakva!"

Ana Ćurčić je doživela nervni slom kad ajoj je Zvezdan Slavnić rekao da je folirant. Usledio je neviđeni haos i lom stakla i bacanje po Beloj kući, n akoje zadurgari nisu navikli kada je u pitanju Ana Ćurčić.

Ana je otišla sa Zoricom Marković u hotel da se smiri, a Zvezdan je ostao sa zadrugarima da komentariše njeno ponašanje.

Zvezdan je rekao Mikici Bojaniću i Miljanu Vračeviću koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su stajali pored njega da je on navikao na ovu Anu, koja lomi i urla, te da mu ovo njeno ponašanje nije neuobičajeno, kao i da se folirala sve vreme:

- Ovo je ona. A ono je foliranje. A ja znam d aje ovo ona, meni nije ovo nenormalno, jer ja sam i rekao da treba da bude takva - pričao je Zvezdan.

- Da ispusti, da ne folira. Jer folira. To je poenta, ali ja sad neću da idem tamo da je nagnječim - dodao je.

- Pusti da je priđe - rekao je Peca.

- Naravno, a ko je pustio Zvezdana 60 dana? Ja ću pustiti naravno - rekao je Slavnić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BACIO BUBICU I POBEGAO! Zvezdan Slavnić doživeo svoj kraj nakon neoprostivog napada na Anu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 09:04

Maltretiranje je trajalo celo veče...Zvezdan Slavnić se noćas ponovo ponašao nasilnički prema bivšoj nevenčanoj partnerki Ani Ćurčić...On je celo veče uhodio, vikao na nju, izgovarao joj gnusne uvrede, psovke, pretnje, a u jednom momentu je i nasrnuo na nju, što je prestravilo sve prisutne...Ana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.