NIJE IZDRŽALA PROBLEME sa kosom! Luna Đogani se odlučila na ŠOK potez! Više ne izgleda OVAKO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2018, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IZDRŽALA PROBLEME sa kosom! Luna Đogani se odlučila na ŠOK potez! Više ne izgleda OVAKO! (FOTO)

Transformacija!

Modna blogerka Luna Đogani više puta je, tokom devet i po meseci koliko je provela u "Zadruzi", govorila o problemu koji ima sa kosom i nadogradji koja je, kako je pričala, nezahvalna za održavanje.

Po izlasku iz rijalitija bivša zadrugarka je brže-bolje posetila frizera koji joj je pomogao da zablista na oproštajnoj žurki "Zadruge", ali i u svim emisijama Televizije Pink u kojima je ovih dana gostovala, a onda se, na iznenađenje mnogih, ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučila na promenu.

Blogerka je posetila svog frizera kojem je, po svemu sudeći, dala odrešene ruke, pa joj je uzeo nadogradnju i napravio frizuru sa kakvom je do sada nismo viđali.

Na fotografiji na kojoj je u prvom planu njena pletenica malo ko ju je u prvi mah prepoznao, a sudeći po komentarima na mrežama, Luninim pratiocima veoma se dopalo njeno novo izdanje.

Evo kakve PORUKE su razmenili SLOBA I LUNA posle "Zadruge"! Ovo joj je nateralo SUZE NA OČI! (VIDEO)

>

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.