NI NA MAMU, NI NA TATU: Nećete verovati kako izgleda sin jedinac popularnog pevačkog para (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 23:59

NI NA MAMU, NI NA TATU: Nećete verovati kako izgleda sin jedinac popularnog pevačkog para (FOTO)

Veliki dečko.

Poznati pevači i bračni partneri Bijana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić smatraju se za jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj estradnoj sceni.

Biljana i Aca su u braku skoro 30 godina, a kruna te ljubavi je njihov sin Ivan.

Bilja je jednom prilikom rekla da Aca i ona zajedno učestvuju u odgajanju i vaspitavanju sina. Mada je priznala da je ona ta koja je strožija i koja kažnjava sina, ako to zasluži. Takođe, otkrili su i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to da je njihov sin muzikalan na roditelje, ali da za sada ne razmišlja da krene njihovim stopama.

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial) on Jun 13, 2020 at 2:21am PDT

Bilja je takođe u jednom intervjuu ispričala i to da njihov sin Ivan zna više pesama od svog oca.

"Sin Ivan stasava u momka, nije stidljiv, ali ne voli da se sa nama preterano eksponira. Muzikalan je, lepo peva, kao mlađi je učestvovao na nekim takmičenjima, ali ne zanima ga estrada. Sam će izabrati čime će se baviti, a sada ga najviše interesuje istorija. Raduje me što u naletu kvazipesama, moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Ima odlično uvo, zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, zna mnoge izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca. Dešavalo se da ga Aca pozove telefonom sa nastupa i pita za određenu numeru kako ide" - hvalila je pevačica svog jedinca.

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial) on Oct 2, 2019 at 1:00pm PDT

A post shared by Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial) on Nov 4, 2019 at 1:28pm PST

Umorni ste od obavljanja kućnih poslova? Uz OVAJ NEVEROVATAN TRIK zaboravite na njih!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.