NI DUNAV NE MOŽE DA GA OPERE! Dalila UNAKAZILA Cara, iznela NEPOZNATE DETALJE i obrukala ga pred NACIJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2022, 19:18

NI DUNAV NE MOŽE DA GA OPERE! Dalila UNAKAZILA Cara, iznela NEPOZNATE DETALJE i obrukala ga pred NACIJOM

Posle razgovora sa ocem, okrenula drugi list.

Dalila Dragojević i dalje sa Anđelom Đuričić priča o svom emotivnom partneru Filipu Caru i ne može da veruje koliko on može slatkiša da pojede:

- Ja mu dam celu čokoladu i odem ko kuhinje, vraćam se on pojeo celu čokoladu, ej da se on nije setio da mi ostavi barem kockicu. Sutradan mi traži rafaelo, ja mu dam, ti misliš da je on mene pitao da li hoću. Ne, jao. A priča non stop kako ne jede slatko... Sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jede picu i traži još, a posle kaže da se prejeo. Prebacuje mi prodavnicu, pa dečko dok sam ja bila u prodavnici ti si mene varao - pričala je Dalila.

- Da, ma, samo sebe gledaj - rekla joj je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.