NEVEROVATAN POKLON ZA ANĐELU! Zvezdan dao devojci neprocenjiv dar: Ovo rade samo pravi muškarci

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 18:20

NEVEROVATAN POKLON ZA ANĐELU! Zvezdan dao devojci neprocenjiv dar: Ovo rade samo pravi muškarci

Neke bi se usrećile, a neke...

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su na velikom iskušenju nakon napuštanja "Zadruge 6". Naime, njihova veza je bila vrlo turbuletna tokom trajanja televizijskog programa, ali svoje emocije mogu da prispitaju i da utvrde tek sada kada su se našli na "slobodi".

Kontroveryni par nakon napuštanja imaginarijuma u Šimanovciam boravi u stanu prolsavljenog košarkaša Moke Slavnića.

Za sada, sve izgleda idealno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđela je okačila već nekoliko fotografija koje pokazuju da su njih dvoje u nikad većoj ljubavi.

Njihovi obožavaoci, takozvani bungiši, sa velikim interesovanjem prate njihov sledeći korak, a čini se da je i ostatak gledalaštva ovog najpopularnijeg rijalitija svoje poglede usmerio prema Mokinom stanu pokušavajuži da vide kako će se lepotica iz Đenovića i bivši robijaš da se snađu u realnom svetu.

Iako su bungiši, odnosno obožavaoci, bili u prvi mah besni zato što je produkcija odlučila da diskvalifikuje kontroverzni par iz Zadruge, vremenom su stekli sasvim drugačiji dojam.

Naime, Bungiši sada tvrde da je ovo najbolja stvar koja je mogla da se desi Anđeli i Zvezdanu, pa čak i da je Slavnić postupio viteški jer je omogućio diskvalifikaciju i na taj način darovao crnogorskoj sireni slobodu.

- Devojčica poklanja dečaku čokoladicu za 5 meseci a on njoj frajerski i kao pravi mangup slobodu i spas od zatvorenog prostora - stoji u objavi fan grupe.

Da li se i vi slažete da je Zvezdan darovao najvredniji poklon svojoj devojci time što joj je darovao slobodu?  

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.