NESTAO ZADRUGAR - KAMERE GA TRAŽE! Opšta pometnja u Beloj kući - A onda je isplivao SNIMAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAO ZADRUGAR - KAMERE GA TRAŽE! Opšta pometnja u Beloj kući - A onda je isplivao SNIMAK

Da li je ovo pametna odluka?

Počela je treća sezona Olimpijade u "Zadruzi 3". Svi ukućani su se takmičili su dvorištu imanja u Šimanovcima, ali jedan zadrugar je uspeo da izbegne današnje zadatke i izazove koje im je postavio Veliki šef.

Filip Đukić uhvaćen je na skrivenom mestu u radionici, u sklupčanom položaju u ćošku ove prostorije. Ostali ukućani ga još uvek nisu primetili, međutim oku Velikog šefa nije uspelo ništa da promakne.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sinoć je bila žurka, kao i svakog utorka Filip Đukić se poprilično napije, te se danas dosetio da svoj mamurluk izleči sklupčan ispod veša koji se suši.

Da li će i produkciji ovo biti smešno, ili će ga ipak kazniti za izbegavanje učešća u Olimpijadi "Zadruge", ostaje nam da vidimo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.