Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRVO GA PROVOCIRA? Janjuš pomenuo Ivanu, pa izazvao ovakvu reakciju!

Marko Janjušević je sinoć od Drveta mudrosti ponovo pokušao da izvuče pare za kocku i u tome je uspeo. On je prethodno otkrio jednu tajnu. I to pred Stefanom Karićem, Janjuš je šaljivo izgovorio da bi pet zadrugari bilo sa njim da nije oženjen, a to su Marijana Zonjić, Maja Marinković, Jelena Pešić, Iva Grgurić The post DRVO GA PROVOCIRA? Janjuš pomenuo Ivanu, pa izazvao ovakvu reakciju! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEGA SMO SE SVE OD NJEGA NAGLEDALI: Zadrugar opet izvadio ONU STVAR nasred dvorišta, pa krenuo da radi OVO!

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2019

Filip Đukić nastavlja da zaliva plastično cveće koje krasi imanje u Šimanovcima. On je sinoć u toku žurke mokrio u saksiju koja se nalazi u dvorištu imanja. Tu spornu situaciju su zabeležile i kamere “Zadruge”, a Đukić je ponovo uspeo da zgrozi mnoge gledaoce kraj malih ekrana. SAMO ŠTO...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.